Yleiskuvaus rekryohjelmista

Tavoitteena on löytää hakijalle hänen koulutustaan, työkokemustaan ja tavoitteitaan vastaava yhteistyöyritys sekä työtehtävä, jonka omaksuttuaan hakija voi työllistyä. Tietopuolisen opetuksen sisältö tarkentuu ohjelman alkaessa.

Koulutus on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhan alaisille henkilöille, joilla on monipuolinen työkokemus yritystoiminnan eri alueilta.
Kouluttaja etsii yhteistyöyrityksen (hakija voi myös itse etsiä yrityspaikan).


Koulutukseen haku on päättynyt!

Käynnissä olevia koulutuksia voi tarkastella TE-palveluiden nettisivuilta - haussa olevat työvoimakoulutukset osiosta.

Lisätietoja koulutuksesta antaa kouluttaja Anna Sorvari, puh. 040 513 9521,
anna.sorvari(at)mjs-training.fi.

Lisätietoja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saa valtakunnallisesta puhelinpalvelusta Koulutusneuvonnasta,  puh. 0295 020 702 ma-to klo 8-17, pe klo 10-17 tai koulutusneuvonta@te-toimisto.fiTakaisin

etusivu
MJS-Training
- Learning by doing -
-> Koulutusohjelmat
Yleiskuvaus rekryohjelmista Tavoitteena on löytää hakijalle hänen koulutustaan, työkokemustaan ja tavoitteitaan vastaava yhteistyöyritys sekä työtehtävä, jonka omaksuttuaan hakija voi työllistyä. Tietopuolisen opetuksen sisältö tarkentuu ohjelman alkaessa. Koulutus on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhan alaisille henkilöille, joilla on monipuolinen työkokemus yritystoiminnan eri alueilta. Kouluttaja etsii yhteistyöyrityksen (hakija voi myös itse etsiä yrityspaikan). Koulutukseen haku on päättynyt! Käynnissä olevia koulutuksia voi tarkastella TE-palveluiden nettisivuilta - haussa olevat työvoimakoulutukset osiosta. Lisätietoja koulutuksesta antaa kouluttaja Anna Sorvari, puh. 040 513 9521, anna.sorvari(at)mjs-training.fi. Lisätietoja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saa valtakunnallisesta puhelinpalvelusta Koulutusneuvonnasta,  puh. 0295 020 702 ma-to klo 8-17, pe klo 10-17 tai koulutusneuvonta@te-toimisto.fi
-> Henkilöstön valmennus
Henkilöstövalmennus Henkilöstövalmennuksemme perustuvat liikemaailmassa hankittuun kokemukseen ja ammattitaitoon. Valmennuksemme sopivat niin perehdytysvaiheeseen kuin herättämään ajatuksia pidemmänkin linjan tekijöille. Koulutuksissamme on aina mukana syventäviä harjoituksia, joista saat konkreettisia työkaluja arkeen. Muiden osallistujien kanssa vaihdetut ajatukset ja työskentely ryhmissä avartaa omaa näkemystäsi ja saat uusia näkökulmia omiin toimintatapoihisi. Hyvin suunniteltu koulutus palvelee kuulijoita ja auttaa saamaan kaiken irti valmennuksista. Yhdessä suunnittelemalla varmistamme, että tavoitteet toteutuvat ja tulokset näkyvät pian käytännön toiminnassanne. Valmennusotteemme on rohkaiseva, kannustaa uusiin näkökulmiin ja ravistelee paikalleen jämähtäneitä toimintamalleja. Tutustu tarkemmin valmennusteemoihimme!